Kniha hledá nový domov - SOUTĚŽ o Krásné mrtvé

Je mi obrovskou ctí, uvést svoji první vlastní giveaway - pardon, u nás se tomu říká soutěž. Ač je první, rozhodně doufám, že nebude poslední. Už teď mám v merku něco dalšího, ale to předbíhám.

A která že kniha hledá nový domov? Krásní mrtví (díl první, Jonas) od Eden Maguire, které jsem na recenzi obdržela od nakladatelství Fragment. Knížka je nová, přestože je jednou čtená - kým jiným než mnou - prosím věřte mi, že to na ní nejde poznat, za prvé já jsem ke knihám velmi šetrná a paperback je tak šikovný, že na hřbetě nemá jedinou vrásku. Čestně :)

Rozhodla jsem se soutěž ponechat otevřenou jak pro Čechy, tak pro Slováky, protože vím, že spousta z vás, návštěvníků tohoto blogu, je také ze Slovenska.




~Jak můžete soutěžit?
- Docela jednoduše, vyplněním formuláře, který se nachází dole za pravidly (která si přečtete a vezmete za svá :))

  
~Jaká jsou pravidla?
- Musí vám být 13 let a více
- Soutěžit může kdokoli s českou nebo slovenskou doručovací adresou
- Musíte vyplnit soutěžní formulář -  a to především jeho povinnou část
- Každý smí soutěžní formulář vyplnit pouze jednou, duplicitní formuláře budou vymazány
- Výherce vylosuju náhodně pomocí random.org
- Výherce vyhlásím do 48 hodin po skončení soutěže tady na blogu a kontaktuji ho na email, který uvedl při vstupu do soutěže
- Výherce bude mít 72 hodin od doruční emailu o výhře, aby mě kontaktoval se svou doručovací adresou, v opačném případě vyberu nového vítěze
- Uzávěrka soutěže je v sobotu 23. dubna 2011 (včetně)


(v případě jakýchkoli nejasností, týkajících se průběhu soutěže nebo vyplňování formuláře, pište dole do komentářů)

~Co to jsou "vstupy" a "extra vstupy" do soutěže?
- Ráda bych, aby knihu vyhrál někdo, kdo o ni opravdu stojí, a protože pro výhru ve své podstatě nemusíte udělat nic jiného, než vyplnit pár kolonek se svými údaji, rozhodla jsem se použít bodový systém
- Vyplněním soutěžního formuláře můžete získat 1 až 10 vstupů do soutěže: konečný počet vašich vstupů (získaných bodů) značí, kolikrát vaše jméno poputuje do pomyslného "klobouku", ze kterého budu výherce losovat. Tzn, že ten, kdo splní tolik podmínek, že získá 5 vstupů do soutěže, bude mí pětkrát větší šanci na výhru, než ten, kdo vyplnil jen jeho povinnou část a získal pouze jeden vstup.
- Snažila jsem se extra vstupy koncipovat tak, aby nebyli nějak nepřiměřeně zvýhodňováni především majitelé blogů, jak tomu často bývá. U jednoho či dvou extra vstupů sice opravdu výhodu mají, ale doufám, že chápete mou snahu, zpřístupnit soutěž co nejvíce lidem, které by kniha mohla zaujmout (a v neposlední řadě také věrným čtenářům tohoto blogu)

[Je to moje první soutěž,  případné nesrovnalosti se vyladí za běhu]

To je ode mě vše. Hodně štěstí!

0 komentářů:

Copyright © 2009 - Imaginary Whispers - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template