Na zlepšení nálady - od Ally Carter

http://i1134.photobucket.com/albums/m616/AllyCarter1/UncommonCriminalsFINAL.jpg?t=1296701322Docela nedávno jsem tady básnila o knížce Heist Society od Ally Carter a tak nějak jsem vám zapomněla zmínit, že vydání druhého dílu této série s názvem Uncommon Criminals je naplánováno na 21. červen 2011. Vzpomněla jsem si na to jen díky tomu, že Ally dnes na svých stránkách publikovala jeho oficiální obálku - a že je na co se koukat!

Ally prozradila, že na coveru je ta samá modelka, kterou můžete vidět na obálce prvního dílu, dokonce se jedná o fotku z toho samého focení.

K dispozici už je i oficiální anotace, originál můžete najít třeba TADY. Ty, kteří první díl ještě nečetli, upozorňuji, že tak trochu vyzrazuje rozuzlení prvního dílu. Pokud se nechcete připravit o žádné překvapení, ale stejně byste rádi věděli, o čem kniha bude, ignorujte první odstavec mého překladu:


~Anotace

Katarina Bishopová už ve svém krátkém životě byla označována spoustou jmen. Kamarádka. Neteř. Dcera. Zlodějka. Ale za poslední dva měsíce, je známa především jako dívka, která vedla tým, který vyloupil nejslavnější muzeum světa.

Proto Kat není překvapená, když je jí nabídnuto, aby za účelem jeho navrácení jeho právoplatným majitelům, ukradla neblaze proslulý Kleopatřin smaragd.

Jsou tady pouze tři problémy. Za prvé, klenot na veřejnosti už nikdo třicet let neviděl. Za druhé, od pádu Egyptské říše a Kleopatřiny sebevraždy, se nikomu nepodařilo udržet si ho nadlouho a v Katarinině světe se historie téměř vždy opakuje. Ale existuje i třetí problém, který Katin tým znervózňuje nejvíc a to je skutečnost... že smaragd je prokletý.

Možná si toho na sebe Kat tentokrát naložila příliš, ale bez boje to nevzdá. Má přece svého nejlepšího přítele - nádherného Halea - a zbytek svého týmu, se kterými se za klenotem ženou přes celou zeměkouli a vyhýbají se kletbám... a Kat si začíná uvědomovat, že ty samé podvody a triky, které její rodina používala celá staletí, jí tentokrát budou k ničemu.

0 komentářů:

Copyright © 2009 - Imaginary Whispers - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template