Pottermore - Potteravíc... bude!

Odpočítávání skončilo a jedno z nejočekávanějších oznámení poslední doby je odtajněno. Od akce Pottermore si každý sliboval něco jiného - osmou HP knihu, spin off s novými postavami, příběhy z doby mládí pobertů... Někde jsem četla příměr o "nových autentických vůních z Hagridovy chatrče", který mě rozesmál asi nejvíc.

Ve videu Joanne prohlašuje, že přestože první kniha ze série Harryho Pottera vyšla před třinácti lety, pořád je zahlcena stovkami dopisů od věrných fanoušků a je ohromena jejich loajalitou vynalézavostí a za to všechno jim děkuje, protože lepší publikum by si ani nemohla přát. 

Pottermore je ovšem něco úplně jiného. Pottermore je projekt, který čtenářům nabídne "starého" Harryho v takříkajíc novém online kabátě, na jehož tvorbě se podle jejích slov budou podílet sami čtenáři.

"Je to ten samý příběh,  s několika novými velmi důležitými přísadami.
Tou nejdůležitější - jste vy."


Na webu Pottermore budou moci fanoušci zakoupit digitální audioknihy a nově i eknihy o Harry Potterovi. Ale co je nejdůležitější, na tom všem se bude podílet i sama Jo, která za ty roky nahromadila obrovskou spoustu HP materiálů, o které se s námi konečně podělí. Ať už to znamená cokoli, Pottermore bude pro široké publikum otevřen od října, několik málo vyvolených se bude moci zapojit už dříve a pomoci s budováním Pottermore.

"Pottermore bude místo, které budou sdílet,budou se na něm moci podílet
a kde budou moci příběhy znovu objevit, fanoušci jakéhokoli věku."



Na stránkách Pottermore se můžete přihlásit k odběhu emailu, který vás upozorní, až registrace započne. 31. července se tam také dozvíte, jak můžete získat šanci zapojit se již dříve.

P.S. Video si rozhodně pusťte, i když třeba anglicky nerozumíte - animace jsou jednoduše kouzelné!

http://img718.imageshack.us/img718/3100/signatureseesen1.png

0 komentářů:

Copyright © 2009 - Imaginary Whispers - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template