Audioknihy na tento týden: The Last Apprentice a The White Cat


Letošní léto je zdá se ve znamení audioknih: zatímco minule jste si mohli ze Sync Audiobooks stáhnout zdarma namluvenou verzi Shiver, tento týden je zdarma k dispozici The Last Apprentice: Revenge of the Witch od Josepha Delaneyho, kniha u nás známá jako Učeň lovce duchů. Jedná se spíše o ideální čtivo pro mladší čtenáře spadající do kategorie YA, ale i já ve svém "pozdním YA" věku jsem si ji docela užila, viz moje recenze ze začátku roku. Kniha bude k dispozici až do 20 července, namluvil ji Christopher Evan Welch.

Ke stažení audioknihy Revenge of the Witch se dostanete přes odkaz ZDE


http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQkMMFp5G6dll1BZ18weCq38ys9mrBppp4tSAUKc_OjtXMowurkhttp://www.audioeditions.com/audio-book-images/l/White-Cat-397064.jpg


Další akce podobného stylu probíhá na webu Random House Audio, kde pokud se přihlásíte k odběru novinek emailem, za několik málo minut vám za odměnu do mailu přijde odkaz na stažení audioverze knihy The White Cat od Holly Black. Pamatujete se, jak jsem se rozplývala nad vypravěčským uměním Jesseho Eisenberga? Právě tento herec známý z Facebookovského snímku The Social Network zosobnil vypravěče této knihy - Cassela Sharpa. Ale Curse Workers sérii bych vám doporučila i bez úžasného Jesseho coby vypravěče, je to totiž výborně napsané  a úžasné originální urbanistické fantasy.

(audiokniha trvá 6 h 41 min a má 458 MB)

K odběru R. H. newsletteru a audioknize The White Cat se můžete přihlásit přes odkaz ZDE.

http://img718.imageshack.us/img718/3100/signatureseesen1.png

0 komentářů:

Copyright © 2009 - Imaginary Whispers - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template