The Savage Grace - Bree Despain, časově omezená první kapitola


U příležitosti odhalení paperbackové verze obálky The Lost Saint, která se setkala s nadšenými ohlasy fanoušků (popravdě řečeno se od hardbackové verze zas tak moc neliší), je na blogu Bree Despainové - autorky této vlkodlačí série - k přečtení prolog a první kapitola nadcházejícího třetího dílu s názvem The Savage Grace. Ale pozor, k dispozici budou jen po dobu 48 hodin mezi 15:00 hod ve dnech 5 - 7 října (EST). Převod na středoevropský čas ze mě momentálně nedostanete, protože je půl jedné ráno, ale pokud mě oči neklamou, limit měl začít běžet zhruba před třemi hodinami. 

K ukázce z The Savage Grace se dostanete přímo ZDE

Pokud máte rádi Daniela a Grace a nemůžete se dočkat jak to s nimi bude pokračovat (kniha by měla vyjít v prosinci letošního roku), na nic nečekejte, ať vám neuteče limit. Pěkné počtení a dobrou noc / nebo ráno, záleží na úhlu pohledu.

The Dark Divine (The Dark Divine, #1)The Lost Saint (The Dark Divine, #2)https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgtrpWrGPv041UHmAaorQKS2CaH9CH1i_Rj_LnCq7yAiTMfR_DgcbqAl0P-lMBfpbQoy96-PdhCUSKt0Eld_VByyZUIQUelSmx_pata3BMrpGmbwA9SIVoqyd6LlY2z7k9Zesd-PTYU0COr/s400/The+Lost+Saint_PB_Cover.jpg
    
 The Dark Divine (hb), The Lost Saint (hb), The Lost Saint (pb)
http://img718.imageshack.us/img718/3100/signatureseesen1.png

0 komentářů:

Copyright © 2009 - Imaginary Whispers - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template