Blogovat či neblogovat?

Toť otázka. Nikdy jsem po tom nijak zvlášť netoužila. Nevěděla jsem, co by mi to mělo dát, nebo spíš co bych mohla potenciálním čtenářům dát já. Poslední dobou jsem ale svůj pohled na toto téma přehodnotila, z části za to můžou skvělí lidé, které jsem touto cestou osobně poznala (jak jen to je přes internet osobně možné). Díky nim a mnohým dalším zahraničním pisatelům mi došlo, že opravdu existuje velká spousta lidí, kteří mají světu co říct, kteří to opravdu berou vážně, se kterými je legrace a se kterými sdílím stejné zájmy.

Každou chvíli píšu pro Goodreads recenze v angličtině, ale před nedávnem jsem si uvědomila, jaká to je škoda, nepsat nic ve svojí rodné řeči. je to přece jen o něčem úplně jiném. A jak řekl jeden moudrý človíček, je třeba šířit osvětu :)

A protože od webu je už jen malý krůček k blogu, přidávám se do jejich řad. Alespoň na poloviční úvazek. Jestli tady bude jeden příspěvek za za týden nebo za měsíc, to nevím, protože v žádném případě nechci zanedbávat svůj TMI web, který pro mě prozatím vždycky bude prioritou (a i tak se mu nevěnuju tak jak bych chtěla).


V žádném případě nebudu konkurovat úžasným blogerkám z pravého panelu, které naprosto nepochopitelně vědí o všem co se kde v českých/slovenských/anglických vydavatelstvích jen šustne. Ale třeba i tady narazíte na něco zajímavého nebo vás zaujme nějaká moje recenze.

Proč zrovna Imagunary Whispers? Těžko říct, prostě se mi líbilo, jak to dohromady zní. Možná za to taky může písnička od jedné úžasné australské písničkářky Missy Higgins - Warm Whispers. A jedna starší věc ještě z doby, kdy jsem pořád dokola poslouchala Evanescence a třeba zrovna jejich Imaginary. Představivost je přece to, co je ke čtení potřeba nejvíce.

Pěkné počtení!

3 komentářů:

Syki řekl(a)...

Vítej! :D

Stormy řekl(a)...

Vitaj medzi nami bloggermi :) Naša malá blogová "rodinka" sa pomaly rozrastá, dúfam, že nás bude stále viac a viac! :)

Seesen řekl(a)...

Díky :)
Viac a viac až ovládneme celý náš knižní trh :D *ďábelský smích*

Copyright © 2009 - Imaginary Whispers - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template