Nové covery tohoto týdne - březen (3)

A už je to tady zase. Třetí březnový týden sice nebyl na nové obálky nijak zvlášť bohatý, zato se objevily docela zajímavé kousky. Alespoň se můžu každému z nich trochu více věnovat.




Enshadowed - tenhle název vám možná ze začátku nic říkat nebude, ale jakmile zmíním jméno autorky Kelly Creagh a její předchozí knihy Nevermore, mnohým z vás se asi nad hlavou rozsvítí malá žárovička. Na hororovou romanci Nevermore, inspirovanou povídkami Edgara Allana Poea, jsem slyšela jen samou chválu, takže doufám, že se k ní a snad i k jejímu pokračování brzy dostanu.

Indelible - v pořadí již druhý díl duchařiny trilogie Yara Silva, navazující na první díl, jehož krkolomný název si snad nikdy nezapamatuju. Ach ano, prý to bylo Intrinsical. Další zajímavé čtivo, které by stálo za to prozkoumat.

The Girl of Fire and Thorns - Doufám, že tontokrát už nic neprovedu, když se s vámi o tenhle cover podělím. Pokud se ještě pořád nejedná o finální verzi, tak neříkejte, že jsem vás nevarovala. Tahle kniha mě docela zaujala svou - ač trochu pohádkovou - synopsí. Ale na druhou stranu námět - mladá dívka nucená do nerovného sňatku - naznačuje nějaké to drama (a evokuje mi Wither, které jsem dočetla včera a ještě jsem se z něj úplně nevzpamatovala)




 Glow by Amy Kathleen Ryan 
Hades (Halo, #2) by Alexandra Adornetto

Glow - slibuje další sci-fi s generačně-reprodukčním dramatem (jsem jediná, kdo si všímá určitého opakování a křížení  již vyšlých úspěšných námětů?)

Hades - druhý díl andělské trilogie, teprve osmnáctilé Alexandry Adronetto, jejíž první díl Halo u nás v překladu vyjde již letos v létě pod názvem Zář. Tohle datum si rozhodně poznačte nějak do deníčku, recenze na Halo byly jsou povětšinou kladné. A taky nezapomeňte - andělé jsou noví upíři.

~~~~~


Z novinek bych ještě mimo covery zmínila uveřejnění synopse k třetímu dílu Kroniky prokletých zaklínačů - Beutiful Chaos. Pookud se tedy nebojíte ospoilování druhého (nebo dokonce prvního) dílu. V originále je najdete ji TADY.

~~~~~

Tento týden se taky ještě určitě objeví moje recenze na Smečku - byla to snad nejrychleji napsaná recenze, co se mi kdy podařila. Což o něčem svědčí.


5 komentářů:

Nicole řekl(a)...

Takže cover k Hades je oficiální? Tak trochu jsem doufala, že ne...

Seesen řekl(a)...

Tvrdit to nechci, ale už to tak vypadá. Taky jsem trochu zklamaná, na jedničku to nemá

Nicole řekl(a)...

Autorka právě zuřivě tweetovala o tom, že nějaký (jaký se mi nepodařilo dopátrat, blog ho stáhnul) cover není ten finální, ten že prý teprve přijde, tak doufám, že se to změní. :)

Seesen řekl(a)...

Já jsem to viděla už na více místech, a ani z GR to zatím nestáhli.. ale tak autorka by to měla vědět, změnám bych se ani nebránila ;)

Nikki řekl(a)...

Nejvíce se mi líbí cover na Hades, Glow a Indelible :).

Copyright © 2009 - Imaginary Whispers - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template