Velkolepý začátek měsíce - čeho všeho se nemůžeme dočkat

Včera jsem se pustila do aktualizace kalendáře anglických vydání a nemůže se nezmínit o všech těch novinkách, které vycházejí a to rovnou v jeden den, dnes 5. dubna 2011. Nějaké spiknutí, či co.

City of Fallen Angels - Cassandra Clare (The Mortal Instruments #4)

City of Fallen Angels (The Mortal Instruments, #4)A začneme rovnou nejočekávanějším titulem roku. Dnes vychází vymodlený čtvrtý díl Nástrojů smrti, na který čekáme již bez mála dva roky. Asi budu mluvit za všechny, když řeknu, že i když se všichni hrozně těšíme, zároveň se děsíme, co tak hrozného se v téhle knize může stát, aby to zajistilo ještě další dvě napínavá pokračování. Kdyby snad přece jen nastal nejhorší scénář, vždy můžeme předstírat, že nás druhý TMI cyklus minul, příběh Clary a Jace skončil ve Městě ze skla a všichni žili šťastně až do smrti. [just kiddin´]

Kdybyste měli zájem zkrátit si čekání a máte za sebou již všechny tři dosud vyšlé knihy, pokračujte na můj mírně umělecký překlad části Města ze skla z pohledu Jace, kterou do světa Cassandra vypustila někdy minulý týden.


Red Glove (Curse Workers, #2)
 Red Glove - Holly Black (Curse Workers, #2) 

Jeden z nejoriginálnějších příběhů minulého roku o klukovi, který je černou ovcí rodiny, protože nedokáže držet krok s jejich kriminálními sklony - White Cat - začal opravdu slibně a přes poněkud rozpačitý prostředek se dostal až k fantastickému rozuzlení první knihy. Nezbývá než doufat, že Red Glove naváže tam, kde jeho předchůdce započal.




Where She Went (If I Stay, #2)
Where She Went - Gayle Forman  (If I Stay, #2)

Opět pokračování, tentokráte se jedná o všemi opěvovanou knihu, kterou už Slováci možná znají pod názvem Ak zostanem a Češi ji brzy poznají pod názvem Jestli zůstanu. Rozhodně stojí za pozornost.

3 komentářů:

Triss řekl(a)...

Práve vidím na každom blogu spomenuté Red Glove. Ako sa ti páčila prvá časť? Oplatí sa do tejto série ísť?

Seesen řekl(a)...

Já myslím že určitě. Ten nápad za tím příběhem se mi moc líbil a i když mě to místy trochu nudilo, ke konci to bylo výborné a na dvojku mě to navnadilo. Na GR mám mám review, teď bych možná uvažovala i o lepším hodnocení ;)

Kacennnka řekl(a)...

Nemůžu se dočkat, až CoFA to vyjde v ČR... :D Sice bych to překousala v aj, ale nechci si to kazit... :D Jinak na ten překlad se kouknu hned, jak dočtu 3. díl... ;)

Copyright © 2009 - Imaginary Whispers - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template