Všem, co soutěží o Krásné mrtvé

ilustrační foto :)
Dnes večer úderem půlnoci končí soutěž, kterou tady na blogu pořádám. Hlásit se samozřejmě ještě pořád můžete, ale protože se uzávěrka blíží a nepředpokládám nějaké zvraty v podobě masových vstupů, ráda bych soutěž trochu shrnula. (Kdyby mi někdo před ani né čtvrt rokem řekl, že zanedlouho budu pořádat svoji první giveaway, nevěřila bych mu.)

Za prvé, obrovsky mě překvapila vaše účast. V pozitivním smyslu slova! Za prvních pár dnů se přihlásilo asi tolik lidí, kolik jsem považovala za potenciální maximum celé soutěže :) Možná to bude úžasnou propagací kamarádek blogerek (tímto jim děkuji - I heart you) nebo prostě rádi čtete. Nejlépe obojí. A rozhodně nelituju, že jsem se ji rozhodla ponechat otevřenou i pro slovenské čtenáře.

http://fc02.deviantart.net/fs70/f/2009/345/8/b/a_present_by_krissi001.gif
Cute!
Průběžně jsem pečlivě kontrolovala odkazy a sčítala vaše vstupy a extra vstupy, abych ke všem byla maximálně spravedlivá. Nemusíte se bát, že bych někomu ubírala (snad až na jednu výjimku), velké většině z vás jsem vlastně body ještě přičítala, protože spousta z vás se nějakým záhadným způsobem přepočítala a o jeden nebo klidně i dva body jste se sami připravili. Budu to muset do příště vymyslet nějak přehledněji. Sporné vstupy, kterými jste si nebyli jistí, jsem kde to jen šlo taky připouštěla, protože ve své podstatě jsem hrozně útlocitná, neměla bych to srdce někomu škodit. Každý, kdo měl snahu, vstupy dostal. Všichni se vešli do škály mezi třemi až osmi vstupy.



Děkuju za všechny vaše knižní tipy. Většina knih, které jste uváděli, mě vůbec nepřekvapila a hrozně mě potěšilo, jak se v YA vyznáte a jak kvalitní četbě se věnujete:

- Největší zastoupení měly Hunger Games Suzanne Collinsové - s čímž můžu jen vřele souhlasit a doporučovat tuhle famózní sérii dále

- Následovaly Nástroje smrti Cassandry Clare - což mě potěšilo snad ještě víc, tuhle nezapomenutelnou sérii u nás zná pořád mnohem méně čtenářů, než by si zasloužila (za vysoké zastoupení těchhle knih možná může, že jste se sem překlikali z mého fanwebu, takže ještě nebudu příliš jásat)


- Často jste také uváděli některou z knih Beccy Fitzpatrickové, Zavrženého nebo Crescendo - ach, ano, andělé jsou noví upíři, pamatujete?


- A také
Vampýrskou akademii Richelle Meadové - no dobrá, někdy jsou upíři prostě jenom upíři

- Objevil se také Harry Potter nebo Jana Eyrová (jistota je jistota)

- Zkrátka nepřišli ani Meg Cabotová, Percy Jackson, Andrea Cremerová, Christopher Paolini, J.R. Ward, Catherine Fisherová, Lisa Deroschers, Paul Hoffman... mohla bych pokračovat donekonečna

- Přestože valnou většinu knih, které jste uváděli už jsem četla, objevily se i nějaké kuriozity od autorů, o kterých jsem nikdy neslyšela, každopádně měly docela zajímavé názvy, takže vám ještě jednou děkuji, že jste se se svými miláčky svěřili, pokud budu mít možnost, ráda se s nimi seznámím
(body jsem samozřejmě dala všem, nešlo o originalitu, opravdu mě zajímal váš názor)



Vaše preference mě taky ujistily, že další potenciální giveaway, kterou asi budu mít tu možnost pořádat, se určitě setká s velkým ohlasem. Ale ještě nic nebudu prozrazovat, zatím je ve fázi příprav. Snad jen, že se jedná o kousek, který jsem četla loni v létě a dostal ode mě plný počet hvězdiček a doufám, že se u mně na poličce moc nezabydlí, přestože je to opravdu lákavé ;)


Nakonec bych ještě chtěla poděkovat za všechny vzkazy, které jste nechávali v kolonce "ostatní", ty mě potěšily asi nejvíc, přestože nebyly bodované, někteří jste se úžasně rozepsali (nepěkně mi to rozhodilo tabulku, ale čert to vem) a jen těžko jsem odolávala nutkání "zneužít" vaše emaily a všem vám osobně odepsat ;). Takže alespoň touto cestou: děkuju, vy víte kdo, moc si vaší přízně vážím!

Takže, zatím happy reading, uvidíme se u vyhlášení zítra.

0 komentářů:

Copyright © 2009 - Imaginary Whispers - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template