Výherce soutěže o Sílu vzdoru

http://imageshack.us/m/38/2406/silavzdoru.pngKdyž jsem soutěž před nedávnem vypisovala, připadal mi první červen světelné roky vzdálený a zdálo se mi, že se tohoto dne nedožiju. Ale všechno dobře dopadlo a já můžu vyhlásit výherce knihy Síla vzdoru od Suzanne Collinsové. Děkuju všem, kteří se zúčastnili a/nebo kteří soutěž někde zpropagovali. 

Především také díky za všechny vaše komentáře ohledně vašich taktik v Hladových hrách - sešla se jich velká spousta a já vám děkuju, že jste to mnozí vzali tak vážně, bylo to zajímavé počtení. Ačkoli musím říci, že případné Hladové hry, kterých byste se účastnili, by s ohledem na nejčastější taktiku, kterou jste vybírali - "Hned bych umřel/a a pokud ne, někam bych se schoval/a" - byly docela nudné :D Ale hej, neříkám, že já bych se zachovala jinak ;)

Doufám, že ty z vás, kteří nevyhráli a trilogii ještě nečetli, kniha alespoň trochu zaujala a dáte jí šanci. Opravdu stojí za to. Ani nevíte jak těžké pro mě je se s knihou rozloučit :) Ale teď už k vyhlášení:

 

http://img35.imageshack.us/img35/951/vitez.png

missviolet

Naše malé Hladové hry vyhrála soutěžící s číslem 55,
pocházející z kraje jménem Slovensko, která použila následující taktiku:


"tak ja by som cele hry odstartovala sposobom ber nohy na plecia kym mozes - pri rohu hojnosti by ma zazreli ak mozno na 1 sekundu kym by som pri svojom stasti uchmatla len daky plast prosti dazdu :D a potom by ma par dni nikto nevidel, pockala by som, kym by sa vacsina sutaziacich pozabijala a potom by som sa snazila vystopovat zostavajucich, aby som vedela, kde sa nachadzaju a bola tak krok pred nimi :D"

Gratuluji!

Výherkyni za malou chvíli obeznámím emailem,
má 72 hodin na to, aby mi odepsala se svou doručovací adresou,
na kterou jí výhru spolu s malým bonusem ;) můžu poslat.
Kdyby email náhodou z nějakého záhadného důvodu nedorazil,
může mě na mail kontaktovat sama.

3 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Nikdy v zivote som nic nevyhrala! vazne :) a ja si sem nic netusiac pridem pozriet novinky a zrazu co nevidim :D Dakujeeem, velmi si ma potesila...

missviolet

Seesen řekl(a)...

Tak to je super, to jsem moc ráda, že sis tady odbyla svoji výherní premiéru :) jakmile jednou něco vyhraješ, potom už to jde jak na běžícím páse, věř mi ;)

Jeanne řekl(a)...

Gratuluju! :D

Copyright © 2009 - Imaginary Whispers - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template