Nové covery tohoto týdne - březen (2)

Zrovna když jsem si myslela, že nemůžou přijít žádné zajímavější zprávy z knižního světa, že už veškeré covery knih, na jejichž odhalení čekáme, už byly odhaleny, jako by se s nimi roztrhl pytel.

Druhý březnový týden tady máme hned několik velmi očekávaných úplných novinek, pár velmi neočekávaných předělávek a spoustu, sice méně známých, ale zajímavých objevů.



~Nejočekávanější novinky


Lola and the Boy Next Door by Stephanie Perkins 
Crossed (Matched, #2) by Ally Condie
Goliath (Leviathan #3) by Scott Westerfeld

Lola and the Boy Next Door - od autorky Stephanie Perkins, která nám všem svým debutem Anna and the French Kiss koncem loňského roku všem vytřela zrak. Bude-li tato její nová kniha o kostymérce Lole alespoň zpoloviny tak dobrá, Steph nám opět zamíchá první místa v našich žebříčích oblíbenosti.

Crossed - druhý díl veleúspěšné dystopie, jejíž první díl Matched se u nás již chystá pod názvem Dokonalý pár. Máte-li rádi milostné trojúhelníky a futuristické společnosti, tyto knihy určitě nebudou jen hezkou ozdobou do vašich knihovniček.

Goliath - správně, jedná se o oficiální podobu originální obálky již třetího dílu, u nás nedávno vydaného Leviatana.



~Nečekané, vítaní i nevítané předělávky


Nightshade (Witches War #1) by Andrea Cremer 

Die for me - britská verze této knihy snad předčila i originál. A to je její vydání ještě daleko - teprve nedávno byly uvolněny její recenzní kopie.

Nightshade a Wolfsbane - předělávky této vlčí fantasy, u nás chystané pod názvem Smečka, spustily vlny protestů i vlny nadšení. Doufejme, že čestí čtenáři nebudou postaveni před podobný nesmysl, jako ti američtí, a to, že původní obálky nebudou z trhu staženy úplně. To se prostě v půlce série nedělá.


~Zajímavé objevy



Lost Without You by Amanda Hocking
Witchlanders by Lena Coakley 

Lost Without You - je z novinek asi největší pastvou pro oči. Teprve sedmadvacetiletá Amanda Hocking už vydala knih hned několik (jsou mezi nimi dvě série) a na tento její nejnovější počin se můžeme těšit už už v dubnu!




 Daughter of Smoke and Bone by Laini Taylor
Liar's Moon (Thief Errant, #2) by Elizabeth C. Bunce
 

Daughter of Smoke and Bone - určitě stojí za zmínku už pro své zasazení. S modrovlasou studentkou Karou se seznámíme rovnou u nás v Praze. A zřejmě se také dočkáme českého překladu pod názvem Kost přání nebo také slovenské verze Dcéra dymu a kosti.

 ~~~~

To je prozatím, co se týče obálek vše. V seznamu sice původně byla ještě jedna kniha, ale bylo mi naznačeno ji nešířit, dokud nebude její oficiální podoba, takže o té snad až příští týden.

Tento týden se tady ještě určitě objeví moje shtnutí Nádherných bytostí, které už je sice hotové, ale mám neutále nutkání jej předělávat :)

2 komentářů:

Syki řekl(a)...

Nejlepší covery jsou Lola, Crossed, Die for Me, Lost Without You a The Mempisto Convenant :)

Těším se na ty Nádherné bytosti...

Blogger řekl(a)...

Objevte eToro, největší sociální investiční síť na světě, kde miliony klientů vydělávají kopírováním obchodních rozhodnutí našich nejlepších obchodníků.

Výměna kdekoli Váš čas je peníze. Obchodujte na počítači, mobilu a tabletu

Otevřené obchody na eToro: 227,651,647

Copyright © 2009 - Imaginary Whispers - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template