Nechť Hladové hry započnou! První fotky

Včera jsme měli možnost vidět první foto Jennifer Lawrence stylizované do podoby Katniss Everdeenové. Pokud jste tedy ještě stále patřili mezi mezi skeptiky, kteří se nad obsazením krásné, leč naprosto blond herečky, do role rebelky z dvanáctého kraje, ušklíbali, foto z obálky Enterteinment Weekly vám ten úšklebek z tváří smaže.Už v Jen Katniss vidíte? Já ano.


Podle dostupných zdrojů natáčení trilogie právě dnes započalo. Natáčení nese pracovní název "Artemis" (že by spojitost s bohyní lovu?) a první záběry zřejmě budou vznikat v Severní Karolíně (přesněji v Hildebran v okrsku Burke County). Už se objevily i první fotky z míst, kde se bude natáčení odehrávat, a má se zato, že právě tato místa budou reprezentovat lokace ve Katnissině rodném dvanáctém kraji.  

Na prvním fotu je zřejmě budoucí pekárna Peetovy rodiny, ostatní fotky reprezentují blíže neurčená místa taktéž ve dvanáctce. Chce to sice slušnou dávku představivosti, spojit si tyto obrázky s tím, jak bubou lokace vypadat ve filmu, ale alespoň vidíme, že se opravdu něco začalo dít!

 http://img847.imageshack.us/img847/7962/hgfoto.jpg http://img813.imageshack.us/img813/7513/hgfoto3.jpg http://img685.imageshack.us/img685/1149/hgfoto2.jpg
http://img862.imageshack.us/img862/961/hgfoto4.jpg   

1 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn autorem.

Copyright © 2009 - Imaginary Whispers - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template