Julie Kagawa, live chat a velká oznámení

Patujete si na ten pocit, když Cassandra Clare při živém chatu oznámila vydání dalších třech knih ze série nástroje Smrti? Podobný pocit se mě dnes zmocnil při živém video streamu s autorkou úžasné vílí trilogie The Iron Fey - Julie Kagawou. (bylo od ní velmi milé, že událost probíhala v čase, který pro nás ostatní, kteří nežijeme v Americe, neznamenal čekat do dvou do rána).

Julie při chattu odpovídala na otázky ohledně prvních třech knih z pohledu Meghan, četla anotaci a úryvek z nadcházející knihy The Iron Knight z pohledu prince Ashe, podělila se o video z castingu na postavy, které znáte z přebalů knih (někteří adepti na Ashe a Pucka byly k popukání, no uznejte, viz níže) a to nejdůležitější, vypustila do světa dvě důležitá oznámení:

Trilogie The Iron Fey

1) V roce 2012 se můžeme těšit na Juliin nový projekt, upíří post-apokalyptickou sérii jménem
Blood of Eden, jejíž první díl ponese název Immortal Rules (GR)

2) A ve stejném roce započne další série, tentokrát spin-off ze světa The Iron Fey,
jehož hlavním hrdinou bude Meghanin mladší bratr Ethan Chace (až trochu zestárne)
Tato série ani kniha zatím jméno nemají, přesto už ji najdete na (GR)


The Iron Knight
Připomínám že čtvrtý díl The Iron Knight (GR) oficiálně vychází 25. října 2011 ale angličtí recenzenti ho mají v rukou už mimimálně ode dneška, takže se brzy můžete těšit na první ohlasy.

Český překlad prvního dílu The Iron Fey série - The Iron King by měl vyjít v překladu Železný král v nakladatelství Knižní Klub zřejmě v dubnu 2012.



~ Behind the scene z castingu a photoshootu na obálky knih:


 http://img718.imageshack.us/img718/3100/signatureseesen1.png

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

na tuto seriu sa uz dlho chystam, ale dokazem si pockat na cesky preklad, dufam, ze ponechaju povodne obalky :D netusis kolko knih je vlastne v celej serii? viem ze ma vyjst 4.kniha ale pokracuje pribeh dalej? dakujem :)

missviolet

Infinity řekl(a)...

To zní velmi zajimavě. :)

Seesen řekl(a)...

missviolet: Ono se to má takhle, The Iron Fey je opravdu trilogie - která je v třetím díle epicky zakončena a tak by to i mohlo skončit ALE nikdo z opravdových fanoušků nepochybuje, že jedna věc zůstala nedořešená, a proto tady je The Iron Knight, ve své podstatě čtvrté pokračování, kterým by to pokud vím, mělo už *opravdu* skončit.
Je to jedna z těch trilogií o čtyřech knihách ;)

Nicole řekl(a)...

Musím si předobjednat Ashe a neustále na to zapomínám! :D Jinak jsem zvědavá na tu upířinu, kdoví, s čím Julie přijde :)

Seesen řekl(a)...

Nicole: Zrovna jsem myslela na to samé, předobjednat, dokud je sleva.
Upírů mám plné kecky ale na ty Juliiny se těším, to bude určitě něco :)

Copyright © 2009 - Imaginary Whispers - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template