Read, review, refer update - ještě jste se nezapojili?

Pokud jste se ještě nepřidali do mého malého projektu na spolupráci v naší československé blogosféře, je nejvyšší čas! Pokud nevíte o co se jedná, koukněte nahoru do záložky Projekt Rrr, nebo na úvodní příspěvek.

http://desmond.imageshack.us/Himg819/scaled.php?server=819&filename=readreviewrefer.jpg&res=medium

Pokud patříte mezi blogery, určitě se koukněte, jestli by vás nějaké z linkovačů zaujaly a chtěli byste, aby se o vašich recenzích více vědělo. Ale hlavně aby se vědělo o zajímavých knihách.

Pokud patříte mězi čtenáře, kteří by si chtěli pořídit nějakou knihu a hledají nějaké doporučení, není nic jednoduššího než se některým linkovačem proklikat a zjistit, jestli by vás ona konkrétní kniha z recenzí zaujala. Mezitím:

Ke starším likovačům ke knihám:

přibyly likovače nové:
některé z nich ještě nemají starting place, takže klidně může být prvními, kteří jej uloví, vždycky je přidělím prvnímu odkazu, tak na nic nečekejte :)

(rozcestník se všemi již existujícími likovači, odkazy na starting place a kódy pro vložení)

A jako vždy budu ráda, pokud mi třeba do komentářů povíte, jestli máte nějaký tip na vytvoření nového linkovače, který byste využili, ale zatím tu není.


A jako úplný bonus na konec vám chci ještě připomenout, že zanedlouho končí místní soutěž o první knihu ze série Stefanovy deníky. Sešlo se mi pár moc zajímavých upířích mytologií od některých soutěžících, takže vám jen chci říct, abyste se nebáli, pokud vás tahle kreativně laděná soutěžní otázka polekala, nemusí to být žádné literární veledílo. Na přihlášení už máte jen něco málo přes 3 dny.

http://img718.imageshack.us/img718/3100/signatureseesen1.pngRead, review, refer! :)


0 komentářů:

Copyright © 2009 - Imaginary Whispers - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template