Nové Covery - až z nich oči přecházejí

Všichni víme, že se to dělat nemá, všichni víme že je to špatné a už mockrát jsme se ošlivě spálili... ale pořád to děláme. A dělat budeme. Pořád soudíme knihy podle obalu. A jen tak s tím nepřestaneme. Schválně, kdo z vás si nikdy nepůjčil z knihovny knížku, jen protože se mu líbila na venek a ani si pořádně nepřečetl o čem bude? Kolik z nás je schopno si knihu dát na TBR pile (knihy na přečtení) také / hlavně proto, že má nádhernou obálku?

A za poslední týden se odhalení svých obálek dočkalo hned několik knih z více či méně známých sérií a ani v jednom případě nešlápli vyloženě vedle. No pusuďte sami - originální obálky odtajněné za posledních zhruba 14 dní:

Sweet Venom (Medusa Girls #1) - Tera Lynn Childs
Supernaturally (Paranormalcy #2) - Kiersten White
Pure (Covenant, #2) - Jennifer L. Armentrout
Jessica Rules the Dark Side (Jessica #2) - Beth Fantaskey 
 



Bloodlines (Bloodlines #1) - Richelle Mead
Once Every Never by Lesley Livingston
Everlasting (The Immortals #6) - Alyson Noel
Dragon's Oath (House of Night novella) - P.C. Cast, Kristin Cast



A to nejhezčí nakonec (alespoň podle mě, i když to bylo těsné)

So Silver Bright (Théâtre Illuminata #3) - Lisa Mantchev

 So Silver Bright (Théâtre Illuminata, #3)

3 komentářů:

Syki řekl(a)...

Mně by se líbilo, kdyby se časem inspirovali i u nás. Obálka knihy Les rukou a zubů je opravdu moc pěkná (pokud je původně české výroby), stejně tak obálky Školy noci jsou pěkné (o obsahu knih pomlčíme).

Simčila řekl(a)...

Všetky obálky sú krásne a súhlasím s tým úvodom: toľkokrát som sa už i ja nechala oklamať krásnou obálkou. Niekedy však hovorí obálka i o vnútre knihy, bohužiaľ však to tak nie je vždy... :)
A súhlasím so Syki, bolo by fajn, keby že sa inšpirujú i u nás. Niektoré obálky sú ozaj krásne, škoda, že väčšina len preberáme (ale aspoň sa niekedy nedočkáme korku vedľa pokiaľ je pôvodná obálka pekná).

Seesen řekl(a)...

Syki: souhlas, Les je opravdu krásný. O ŠN diplomaticky pomlčíme, učebnicový příklad cover-klamu ;) hlavně u posledních dílů

Stormy: Neznám nic lepšího než když krásná obálka vypovídá i o krásném obsahu knihy :)

Copyright © 2009 - Imaginary Whispers - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template