Vintage Booknews

Booknews - alias o čem autoři píší, když zrovna nepíší :)

Btw: 
Taky vás někdy napadlo že váš oblíbený autor/ka by mohl/a svůj blog aktualizovat častěji? A taky vždycky nadáváte, že by jejich knihy mohly vycházet častěji? Postavím-li tato dvě přání vedle, musím uznat, že všechen ten čas, který by jinak věnovali blogování napříkad o tom, jaká byla jejich dovolená, by mohli věnovat právě regulérnímu psaní. Naštěstí alespoň někteří z nich volí zlatou střední cestu, o tom nejdůležitějším nás touto cestou informují a nenechávají nás tápat ve tmě ;)

http://th01.deviantart.net/fs70/PRE/i/2011/242/f/8/clockwork_princess_fake_cover_by_martange-d48bbjv.jpgCassandra Clare na svém blogu ukončila kreativní soutěž o ARC kopii Clockwork Prince. Mezi výtvory patří komiksy, fanarty, fotky... nebo třeba fanoušovsky vytvořená obálka knihy #3 ze série Infernal Devices - Clockwork Princess, kterou můžete vidět napravo. Takže kdybyste tuto verzi někde viděli, je to "fake". Ale krásný :)
Veškeré výtvory můžete  vidět zde.  Mě pobavila třeba originální knize uzpůsobená hra monopoly. Za zmínku patří také Claryin skicák, který sice musel být ze soutěže vyloučen, protože se týkal série TMI, což odporovalo pravidlům, ale rozhodně stojí za vidění - je interaktivní, aminovaný a vybavený poznámkami na lepících post-it papírcích od Jace.


http://www.bethrevis.com/wp-content/uploads/2011/09/acrosstheuniverse26-300x284.jpgKreativní soutěž se udála také na blogu Beth Revis, takže pokud patříte mezi fanoušky Across the Universe, třeba vás zaujme nějaké buttonek nebo krátká povídka. Můj výtvor (trailer) se zasekl někde na půl cesty při výrobě, takže snad někdy v příštím kole, pokud nějaké bude.


Crossed (Matched, #2)Pokud patříte mezi skalní fanoušky dystopií či futuristických knih a konkrétně je vašemu srdci blízká kniha Matched od Ally Condie, určitě vás potěší, že si můžete přečíst první dvě kapitoly pokračování Crossed. Pokudse vám kvůli těmhle dvěma kapitolkám zrovna nechce kupovat nově vydaný paperback Matched, nezoufejte - najdete je k přečtení také zde.


http://www.laurendestefano.com/blog/wp-content/uploads/2011/09/photo2.jpgLauren DeStefano před nedávnem dokončila giveaway přebalů ke knize Fever. Stejně jako mě vás zarazilo, z jakého důvodu rozdává cover arty bez knihy? Podle jejích slov to byla jedinečná šance jak získat něco, co "brzy přestane existovat". Knihy, které se ve své konečné podobě dostanou na pulty knihkupectví v únoru 2012 budou pravděpodobně změněny co se týče barev i obrázku. Což v podstatě může znamenat buď změnu malou ve stylu "jiný odstín fialové bez houpacího koně" nebo klidně tak velikou, že výsledné dílo ani nepoznáme.

The Pledge (The Pledge, #1)Kimberly Derting konečně prozradila, jak to bude s knihou The Pledge. Doposud se otázkám, ohledně případných pokračování kinihy vyhýbala, ale již není žádným tajemstvím, že dystopická kniha nebude samostatným stand-alone dílem, ale první knihou v trilogii. (A jak již všichni víme, někdy i trilogie mívají více než tři díly, ale o tom někdy jindy)

Heist Society (Heist Society,...I'd Tell You I Love You, But T... Ally Carter mluvila o svých plánech do budoucna a potvrdila, že zatímco dokončuje pátý díl Gallagher Girls, podepsala již smlouvu na díl s pořadovým číslem šest. A pokud jsou mezi vámi nějací Heist Society nadšenci (a já vím že jsou), určitě vás potěší, že stejně tak podepsala i smlouvu na třetí díl této zlodějské série.

Carrie Ryan prozradila, že se bude podílet na antologii s názven Foretold, která by měla vyjít na podzim roku 2012 a měla by obsahovat povídky s tematikou proroctví a předzvěstí. Do této sbírky přispějí mimo jiných také spisovatelky jako Meg Cabot, Richelle Mead, Laini Taylor, Lisa McMann, Kami Garcia a Margaret Stohl.

The Unbecoming of Mara DyerMichelle Hodkin představila oficiální trailer ke své knize The Unbecoming of Mara Dyer, ve kterém se vlastně dozvídáme, že hlavní hrdinka Mara Dyer se vůbec nejmenuje Mara Dyer.  Pokud vás stejně jako mě dostala samotná anotace a už tak se jí nemůžete dočkat, možná se radši ani nedívejte. Teď jen držme palce aby trailer nebyl lepší než kniha.

The Iron Knight (Kindle Edition) 
http://img813.imageshack.us/img813/3273/signatureseesen3.pngJulie Kagawa vypustila do světa kousíček nádherného animovaného traileru  k The Iron Knight (který, jak přiznala, ještě sama celý neviděla). Tento díl, který vyšel právě včera, celou sérii uzavírá - takže pokud jste s ní ještě nezačali - na co ještě prosímvás čekáte?

0 komentářů:

Copyright © 2009 - Imaginary Whispers - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template